Bivaxduk - Hjärta

Bivaxduk - Hjärta

Art.nr. 1029
Minsta antal: 1 st

Handgjorda bivaxdukar för förvaring av mat. Används istället för aluminium och plastfolie. Förvara bröd, smörgåsar, snacks, grönsaker, frukt och mejeriprodukter med bivaxdukarna. Miljövänliga och återanvändbara i sann ZERO WASTE anda. Duken är gjord på polsk bomullstyg med ett internationellt kvalitets certifikat OEKO-TEX standard 100*. Handgjorda med enbart naturliga ingredienser: renat bivax, träharts och kallpressad jojobaolja.

Pris

Antal 1
Pris/st 71,50

Antal

Variant Antal
Medium (28x28cm)
Large (36x36cm)
XL (44x44cm)

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Sandforest Sweden

Vår inspiration kommer från Ystad Sandskog, där hav möter land strax öster om Ystad. Det är ett landskap präglat av havet och där människan alltid har fått förhålla sig till hav, väder och vind.
Precis som våra produkter är framtagna med omsorg om människa och miljö, planterades Ystad Sandskog i början på 1800-talet för att skydda landskapet från sandflykt. Idag är området ett naturreservat och en ständig källa till naturupplevelser och salta bad. För oss ger Sandskogen energi och idéer till att utveckla kvalitetsprodukter som är hållbara och skonsamma.


Visa samtliga produkter från Sandforest Sweden
Material Basen för bivaxdukarna är ett bomullstyg med det internationella kvalitetscertifikatet OEKO-TEX®Standard 100. Naturliga ingredienser som bivax, träharts och jojobaolja gör att du kan förlänga fräschören hos lagrade produkter.
Storlek M (28x28cm) L (36x36cm) XL (44x44cm)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Medium (28x28cm) 500

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

68,00 kr

TEE JAYS
Power Tee

32,00 kr

Headwear
Munskydd enfärgat

61,00 kr

TEE JAYS
Junior Power Tee

155,00 kr

TEE JAYS
Power Polo

96,00 kr

Headwear
Ecomössa Uppvik

96,00 kr

Headwear
Ecomössa